Blijf op de hoogte

Laatste nieuws Powersoft in Nederland
Via dit nieuwskanaal blijven we je op de hoogte houden over de ontwikkelingen van Powersoft. Wereldwijd, maar natuurlijk ook met lokaal nieuws uit Nederland.

30

MEI, 2018

Vanaf dit moment gaan we de branche periodiek op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom Powersoft. Internationaal, maar natuurlijk ook lokaal met alle in’s en out’s over referentie projecten in de touring en installatie wereld, nieuwe producten, technologieën en alle overige interessante weetjes.

Powersoft heeft heel veel te vertellen. Via www.powersoft-versterker.nl neemt importeur Mennegat Trading BV en groothandel/service-center Niehoff High Tech Sound & Light je mee in de wereld van Powersoft.

De berichtgeving vanuit Powersoft zal worden vertaald naar de Nederlandse taal. Bovendien komen alle wetenswaardigheden over de activiteiten in Nederland voorbij. Powersoft is tenslotte een fabrikant die nadenkt over hun aanpak, de ontwikkeling van nieuwe producten en software. Dit heeft toelichting nodig. Elke week weer.

Mennegat Trading BV is sinds 1 februari 2018 de nieuwe importeur in Nederland.

Foto gemaakt op hoofdkantoor van Powersoft in Scandicci, Italië.

Mennegat Trading BV bestaat uit een compact team. Herjan Mennegat (2e van links) is directeur en verantwoordelijk voor alle operationele zaken rondom Powersoft. Ferdi van den Berg (helemaal rechts) neemt sales en marketing voor zijn rekening. Hierbij wordt intensief samen gewerkt met groothandel en service-center voor Nederland Niehoff High Tech Sound & Light.

“De producten van Powersoft zijn direct uit voorraad leverbaar.”

Vanaf dag 1 is onze strategie dat de producten van Powersoft direct uit voorraad leverbaar moeten zijn. Powersoft maakt een enorme groei mee en dat betekent dat de levertijden onvoorspelbaar zijn. Als importeur en groothandel nemen wij deze verantwoordelijkheid en zorgen wij voor voldoende stock om de Nederlandse klant snel te kunnen uitleveren.

Powersoft gebruiker?

Gebruik je momenteel Powersoft in de verhuur of in installatieprojecten?

Dan komen we graag met je in contact. Samen willen we Powersoft in Nederland naar een hoger niveau brengen.

Een niveau dat een merk als Powersoft verdiend!

Automatisch nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief