Powersoft

Installatie Versterker Platforms

Met de Duecanali, Quattrocanali en Ottocanali installatie versterkers levert Powersoft hoge vermogens op de meest flexibele en meest energiezuinige wijze in de fixed install.

MEZZO

Powersoft introduceert de nieuwe generatie versterkers voor in een boardroom, auditorium, vergaderruimte, presentatieruimte, klaslokaal, bedrijfskantine of kantoor. Ontdek Mezzo! Maximaal vermogen gecombineerd met slimme, innovatieve features, zoals Auto Setup, PowerSharing, maximale aanstuurbaarheid en vele bevestigingswijzen. Zelfs achter een scherm!

DUECANALI

De 2-kanaals eindversterkers uit de Duecanali Serie zijn verpakt in een efficiënt, betrouwbaar en energiebesparend ontwerp in een 1HE behuizing. Een hoog uitgangsvermogen wordt gecombineerd met een kristalheldere geluidskwaliteit. Het ontwerp biedt een besparing op de bedrijfskosten van 40% tot 60% ten opzichte van concurrerende versterkers met hetzelfde vermogen.

Ottocanali

Flexibele en betrouwbare 8-kanaals eindversterkers met een maximaal vermogen van 12.000 Watt op 4 Ohm. Ideaal voor toepassingen meerdere zones binnen medium tot grootschalige installaties. Luidsprekers op lage impedantie of 100V kunnen optimaal worden gecombineerd zonder extra transformators. Bovendien kunnen alle kanalen gebrugd worden.

Quattrocanali

De Quattrocanali bestaat uit 3 modellen. Deze 4-kanaals eindversterkers kunnen worden ingezet binnen kleine tot middelgrote installaties, waarbij het aantal kanalen beperkt is. Er kan flexibel worden gewerkt met een combinatie van laagohmige luidsprekers en 100V luidsprekers. Optimale geluidskwaliteit en betrouwbaarheid worden geboden binnen 1HE.

Thijs Michiels, Backline AV


“Integratie is helemaal top!”

“Inmiddels heb ik een aantal keren met de Quattrocanali en Ottocanali kunnen werken en dat is me uitstekend bevallen. De versterkers zijn stabiel en doen wat ze moeten doen. Maar bovenal is het installeren eenvoudig en is de integratie met o.a. Crestron helemaal top. Alle drivers zijn voor handen, waardoor het voor mij een koud kunstje is om Powersoft mee te laten draaien. Voor mij staat het buiten kijf dat we Powersoft vaker gaan inzetten in onze installaties.”

Installatie


Ons team van professionals

Herjan Mennegat

Importeur

Directeur Mennegat Trading, importeur Powersoft Nederland.

Ferdi van den Berg

Sales & Marketing

Aanspreekpunt Powersoft installatie versterker platforms.

Features


Waarom powersoft?

I

Geluidskwaliteit

De vermaarde geluidskwaliteit van Powersoft komt voort uit de ervaring om al meer dan 20 jaar in de voorhoede van de klasse D revolutie te staan. De verfijnde DSP biedt uitstekende digitale geluidsverwerking, die de installateur alle mogelijkheden biedt om het geluid optimaal te laten klinken. Door de reactieve energie vanuit de luidsprekers te recyclen en de demping factor actief te reguleren leveren de versterkers een scherp hoog en een compleet, gebalanceerd laag, zelfs op de allerlaagste niveaus.

Veilig en betrouwbaar

De versterkers van Powersoft kunnen worden ingezet binnen de meest veeleisende situaties. Door gebruik te maken van GPI/O poorten is het mogelijk om deze producten te integreren binnen bedrijfskritische toepassingen, zoals alarmsystemen. Zo wordt er gebruik gemaakt van geschakelde voedingen, live monitoring van de impedanties, pilot tone monitoring, 5 onafhankelijke limiters en monitoring van in- en uitgangen.

Audio netwerk

De krachtige versterker platforms van Powersoft integreren naadloos binnen netwerkomgevingen. De modellen zonder DSP beschikken over een basis afstandsbediening via Armonia. Dit is het eigen systeem van Powersoft. Uitgebreide bediening en monitoring is beschikbaar in de DSP + Dante versies. Via Dante of Ethernet kunnen er nog meer functies worden ingezet, zoals compatibiliteit met andere systemen, uitgebreide monitoring en ‘sound-scaping’ mogelijkheden.

Duurzaam

Powersoft is trots op hun inzet om producten op duurzame wijze te fabriceren. Bovendien zijn de producten van Powersoft erg efficiënt, omdat alle mogelijkheden van klasse D versterking maximaal worden benut. PFC (Power Factor Correction) technologie zorgt voor extreem hoge waarden op het gebied van efficiëntie. Smart Rail Management recyclet de reactieve energie die terugkomt uit de luidsprekers.

Prijslijst Aanvragen?

CONTACT IMPORTEUR

Mennegat Trading BV
Werfstraat 14
7468 GG  ENTER
0547-382500
06-51050752
info@mennegat.nl
www.mennegat.nl


Powersoft Nederland