Powersoft

Making ordinary extraordinary

Powersoft is opgericht in 1995 en uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van high-end versterkers en technologieën voor de Touring en Fixed Install markt.

Wereldklasse in 1HE


“Powersoft denkt anders”

Powersoft is in 1995 opgericht in Italië en is uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf met het hoofdkantoor in Florence. Powersoft produceert unieke, high-end eindversterkers uitgerust met gepatenteerde technologieën voor de touring- en installatiemarkt. Wereldwijd dankt Powersoft zijn uitstekende reputatie aan de ontwikkeling van krachtige, lichtgewicht, energiezuinige versterkers in een rackunit van 1HE. Deze versterkers zijn uitgerust met technologieën, zoals Power Factor Correction, Smart Rails Management, Pulse Width Modulation en zijn uitstekend te integreren binnen welk netwerksysteem dan ook. De modellen met uitgebreide DSP-mogelijkheden en Dante zorgen voor optimaal gebruikersgemak.

Registered Trademarkt


Green audio power

Sinds de geboorte van Powersoft speelt energiebesparing een belangrijke rol in het DNA van het bedrijf en de ontwikkeling van de producten. Het belang om deze producten te ontwikkelen is met de huidige status van het broeikaseffect en de stijgende kosten van producten op basis van aardolie, alleen maar toegenomen.

Powersoft heeft dan ook besloten ecologisch-efficiënte technologieën te ontwikkelen als bijdrage voor het behoud van ons milieu. Als fabrikant van professionele eindversterkers wordt altijd nauwlettend aandacht besteed aan de productie van producten die energieverbruik kunnen minimaliseren. Middels uitgebreide rekenmodellen kunnen besparingen ten opzichte van versterkers van andere merken worden aangetoond.

Features


Waarom powersoft?

I

Geluidskwaliteit

De vermaarde geluidskwaliteit van Powersoft komt voort uit de ervaring om al meer dan 20 jaar in de voorhoede van de klasse D revolutie te staan. De verfijnde DSP biedt uitstekende digitale geluidsverwerking, die de installateur alle mogelijkheden biedt om het geluid optimaal te laten klinken. Door de reactieve energie vanuit de luidsprekers te recyclen en de demping factor actief te reguleren leveren de versterkers een scherp hoog en een compleet, gebalanceerd laag, zelfs op de allerlaagste niveaus.

Veilig en betrouwbaar

De versterkers van Powersoft kunnen worden ingezet binnen de meest veeleisende situaties. Door gebruik te maken van GPI/O poorten is het mogelijk om deze producten te integreren binnen bedrijfskritische toepassingen, zoals alarmsystemen. Zo wordt er gebruik gemaakt van geschakelde voedingen, live monitoring van de impedanties, pilot tone monitoring, 5 onafhankelijke limiters en monitoring van in- en uitgangen.

Audio netwerk

De krachtige versterker platforms van Powersoft integreren naadloos binnen netwerkomgevingen. De modellen zonder DSP beschikken over een basis afstandsbediening via Armonia. Dit is het eigen systeem van Powersoft. Uitgebreide bediening en monitoring is beschikbaar in de DSP + Dante versies. Via Dante of Ethernet kunnen er nog meer functies worden ingezet, zoals compatibiliteit met andere systemen, uitgebreide monitoring en ‘sound-scaping’ mogelijkheden.

Duurzaam

Powersoft is trots op hun inzet om producten op duurzame wijze te fabriceren. Bovendien zijn de producten van Powersoft erg efficiënt, omdat alle mogelijkheden van klasse D versterking maximaal worden benut. PFC (Power Factor Correction) technologie zorgt voor extreem hoge waarden op het gebied van efficiëntie. Smart Rail Management recyclet de reactieve energie die terugkomt uit de luidsprekers.

Contact

Importeur

Mennegat Trading BV
Werfstraat 14
7468 GG  ENTER
0547-382500
06-51050752
info@mennegat.nl
www.mennegat.nl