Powersoft

Touring & LIVE SOUND

Powersoft is opgericht in 1995 en uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van high-end versterkers en technologieën voor de Live Sound & Touring markt.

 

Powersoft beschikt over een enorme database met presets voor alle merken luidsprekers. Hiermee zijn deze 1HE krachtpatsers multifunctioneel inzetbaar binnen uw verhuurpakket.

X SERIE

Het absolute summum uit de stal van Powersoft! De X Serie is niet alleen een eindversterker, maar een compleet luidspreker management systeem met daarbij alle mogelijke DSP-functionaliteiten. Het concept van een stand-alone versterker is hiermee geëvolueerd naar een platform wat wereldwijd ingezet kan worden en beschikt over een 3 fase voeding, matrix routing en een volwaardige DSP in de versterker zelf. Standaard ondersteuning voor AES3, maar ook verkrijgbaar met Dante.

K Serie

De K Serie bewijst zichzelf al jaren tijdens de meest veeleisende touring omstandigheden. Wereldwijd worden deze eindversterkers gebruikt door toonaangevende touring- en productiebedrijven. De K Serie geniet dan ook de voorkeur van veel system designers, geluids- en systeemtechnici. Betrouwbaarheid, hoge vermogens en veel headroom in een compacte behuizing maakt het leven van elke audio professional gemakkelijker.

M Serie

Betrouwbaar, betaalbaar en veilig. De M Serie is een echte klassieker als het gaat om klasse D versterking. Gunstige prijzen, ongeëvenaarde efficiëntie en energiezuinige prestaties maken de M Serie tot een interessante keuze voor kleinere tot middelgrote verhuurbedrijven. Alle technologie is teruggebracht in 1HE en ondiep formaat van de versterker. Verkrijgbaar in versies met DSP en ethernet aansluiting voor integratie in een netwerk.

 

T Serie

De T Series is de nieuwste toevoeging aan de bestaande touring versterkers van Powersoft. Unieke specificaties en waanzinnige prijzen geven je nieuwe mogelijkheden om alles uit je luidsprekers te halen. Verkrijgbaar in 2 of 4 kanalen met vermogens van 750 tot 3000 Watt. De ideale versterkers voor kleine en middelgrote geluidssystemen door features als power sharing, Dante en AES3, front panel instellingen en monitoring. 

Ronald Luimes, Luimes AV


“Powersoft vergeleken met andere merken”

“We hebben een 1 op 1 setup gemaakt met een linker rij luidsprekers op Powersoft versterkers en een rechter setup met andere merken versterkers. We hebben verschillende luidsprekers van L’Acoustics gebruikt zowel passief als 2-weg actief. Beide situaties gemeten met Smaart en de curve over elkaar heen gelegd en uiteraard uitgebreid geluisterd.”

“Conclusie is dat de Powersoft versterkers kwalitatief 1 op 1 naast de ” grote” merken liggen. Kwaliteit erg goed. Enorme voordeel is dat van bijna alle speaker fabrikanten presets te laden zijn waardoor de versterkers met DSP erg interessant zijn voor de algemene verhuur.”

Live Sound & Touring


Ons team van professionals

Gerard Niehoff

Groothandel

Powersoft adviseur, die alle producten demoklaar heeft staan.

Bernd Vos

Sales

Vraagbaak voor Powersoft Touring & Live Sound.

Features


Waarom powersoft?

I

Geluidskwaliteit

De vermaarde geluidskwaliteit van Powersoft komt voort uit de ervaring om al meer dan 20 jaar in de voorhoede van de klasse D revolutie te staan. De verfijnde DSP biedt uitstekende digitale geluidsverwerking, die de installateur alle mogelijkheden biedt om het geluid optimaal te laten klinken. Door de reactieve energie vanuit de luidsprekers te recyclen en de demping factor actief te reguleren leveren de versterkers een scherp hoog en een compleet, gebalanceerd laag, zelfs op de allerlaagste niveaus.

Veilig en betrouwbaar

De versterkers van Powersoft kunnen worden ingezet binnen de meest veeleisende situaties. Door gebruik te maken van GPI/O poorten is het mogelijk om deze producten te integreren binnen bedrijfskritische toepassingen, zoals alarmsystemen. Zo wordt er gebruik gemaakt van geschakelde voedingen, live monitoring van de impedanties, pilot tone monitoring, 5 onafhankelijke limiters en monitoring van in- en uitgangen.

Audio netwerk

De krachtige versterker platforms van Powersoft integreren naadloos binnen netwerkomgevingen. De modellen zonder DSP beschikken over een basis afstandsbediening via Armonia. Dit is het eigen systeem van Powersoft. Uitgebreide bediening en monitoring is beschikbaar in de DSP + Dante versies. Via Dante of Ethernet kunnen er nog meer functies worden ingezet, zoals compatibiliteit met andere systemen, uitgebreide monitoring en ‘sound-scaping’ mogelijkheden.

Duurzaam

Powersoft is trots op hun inzet om producten op duurzame wijze te fabriceren. Bovendien zijn de producten van Powersoft erg efficiënt, omdat alle mogelijkheden van klasse D versterking maximaal worden benut. PFC (Power Factor Correction) technologie zorgt voor extreem hoge waarden op het gebied van efficiëntie. Smart Rail Management recyclet de reactieve energie die terugkomt uit de luidsprekers.

Prijslijst Aanvragen?

CONTACT IMPORTEUR

Mennegat Trading BV
Werfstraat 14
7468 GG  ENTER
0547-382500
06-51050752
info@mennegat.nl
www.mennegat.nl


Powersoft Nederland