Powersoft T Series

Release op NAMM Show 2019

Powersoft heeft op de NAMM Show 2019 in LA de release aangekondigd van de nieuwe T Series. Deze nieuwe versterkers zijn nu verkrijgbaar via het wereldwijde distributienetwerk van Powersoft.

28

JAN, 2019

Powersoft heeft op de NAMM Show 2019 in LA de release aangekondigd van de nieuwe T Series. De T Serie is een ultrabetrouwbaar en efficiënt versterkerplatform dat is ontworpen voor de verhuurmarkt. Deze nieuwe versterkers zijn nu verkrijgbaar via het wereldwijde distributienetwerk van Powersoft.

“Met de T Series stellen we een nieuwe benchmark op het gebied van betrouwbaarheid en audio performance in deze prijsklasse”, licht product manager van Powersoft Klas Dalbjörn toe. “De T Serie is de ideale oplossing voor verhuurbedrijven die werken met kleine tot middelgrote geluidssystemen. Met 2.0 processing mogelijkheden en netwerk-capaciteit, maar tegen een lagere aanschafprijs dan men van Powersoft gewend was. Perfect voor kleine bands, DJ’s en veel andere toepassingen.”

De nieuwe T Serie vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland.

T Serie – Bringing power to the people

De T Serie bestaat uit 2-kanaals en 4-kanaals versterkers, die beschikbaar zijn in 3000 en 6000 Watt versies in een enkele rackunit. Alle modellen kunnen dezelfde hoge piekspanning leveren kunnen enkele 8/16 Ohm kasten op volledig SPL aansturen, waardoor de T Serie een kostenefficiënte oplossing is voor kleine systemen zonder parallel geschakelde luidsprekers. De hoge spanning kan ook worden gebruikt voor stroomverdeling tussen kanalen voor toepassingen als bi-amped luidsprekers of subwoofers met passieve toppen. 

Naast analoge ingangen bevat de T Series ook AES3- en Dante uitgangen van Audinate, die zijn geoptimaliseerd voor serieschakeling van 2-kanaals audio naar meerdere versterkers zonder externe schakelaars of splitters. Elk model is voorzien van een groep stuurbare EQ om gebruikers meerdere versterkers in een keten gelijk te trekken. Evenals een vooraf ingestelde bibliotheek met FIR-verwerking. 

Met de T Serie kunnen gebruikers ook presets configureren. Als een versterkerplatform van een T Serie bijvoorbeeld is opgenomen in een verhuurpakket, dan kan de gebruiker de functionaliteit van het versterkerplatform beperken om betrouwbare en veilige prestaties te garanderen voorafgaand aan de verhuur van de versterker. 

T Serie – een elegante combi van kracht en eenvoud

De Powersoft T Serie is gemodelleerd naar de X Serie touring versterkers en biedt en ultieme gebruiksgemak. “Er is veel aandacht besteed aan het werken met een display met navigatie die heel makkelijk te begrijpen en te configureren is”, zegt Dalbjörn. “We hebben contextgevoelige knoppen opgenomen met achtergrondverlichting die alleen oplicht als de knop functioneel is. Hierdoor is het voor gebruikers heel eenvoudig om het systeem via de voorzijde te bedienen.”

“Onze beslissing om de optie voor daisy-chained Dante-netwerken in de T Serie op te nemen is gebaseerd op feedback van klanten”, vervolgt Dalbjörn. “De T Serie is een stap voorwaarts op het gebied van betrouwbare prestaties, bruikbaarheid en audiokwaliteit. We verhogen de lat van wat u mag verwachten van een klein tot middelgroot verhuursysteem.”

Voor meer informatie rondom de T Series nodigen we u van harte uit op de stand van Powersoft op de ISE. Standnummer 7-X194. 

ISE 2019

Voor meer informatie rondom de T Series nodigen we u van harte uit op de stand van Powersoft op de ISE. Standnummer 7-X194. 

Specs en prijzen

Powersoft T302 DSP + Dante
Powersoft T602 DSP + Dante
Powersoft T304 DSP + Dante
Powersoft T604 DSP + Dante

Automatisch nieuws ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief